Winter Palace Vodka

A Winter Palace® vodka előállításakor alkalmazott négyszeres desztillációnak és a többlépcsős szűrésnek köszönhetően a tradicionális orosz vodka egyik legkiemelkedőbb minőségét képviseli.

Az Interwine által szabadalmaztatott hat lépcsős szűrési folyamatot a Moszkvai Agrártudományi Egyetem Kutatóintézetében fejlesztették ki. Az eljárás különlegessége abban rejlik, hogy a baktériumölő hatású kétágyas ezüst szűrést követően, egy végső platina szűrési szakaszt is tartalmaz.

A Winter Palace® vodka előállításához őszi vetésű téli búzát használunk fel, amelyet a kaukázusi gleccserek extrém tiszta és lágy vizével ötvözünk. Ennek köszönhetően a Winter Palace® vodka a 40%-os alkohol tartalma mellett is kiegyensúlyozott, enyhén édeskés, tiszta és selymes ízeket eredményez.

A Winter Palace® vodka a páratlan  ízvilága mellett a megjelenésében is egyedülálló.
A stílusos megjelenést szemelőtt tartva alkottuk meg a deres és fagyos küllemű, kerek formájú díszüveget, amelynek a vállán található hegyi motívumok utalnak a vodka egyik fontos összetevőjének származására, a gleccservízre.

A Winter Palace® egy olyan vodka, amely ragyog!
A művészi tervezést új megvilágításba helyeztük a palack aljára erősített LED modullal, amely különleges hangulatú színjátékkal világítja be az üvegpalackot és annak tartalmát.